Make your own free website on Tripod.com

Rawatan Alternatif No: 1 di Malaysia

Jom buat temujanji berjumpa Doktor Alternatif

Home | Forum | Rawatan Mandian Ais | Rawatan Hiv / Aids | Rawatan Kanser | Rawatan Demam Denggi | Alkaline Water | Soalan | Tanda ditubuh | Kisah Benar | Penawar | Tangkap Jin | Siapa aku ? | Sel / Aura / Masa NW | Tips Kesihatan | Tips diet | Mandul | Air | Birthday | Beli Produk | Contact us
Merawat Penyakit HIV / AIDS

Kami ada formula untuk sembuhkan pesakit HIV/AIDS
Hotline: 019-2994577

Periksa Ujian HIV / Aids dalam tempoh 5 minit sahaja?

  1. Atau anda boleh periksa dulu status penyakit HIV atau Penyakit Aids dengan membuat ujian penyakit hiv atau ujian pengakit Aids dalam masa 5 minit sahaja. Tidak perlu tunggu esok untuk mendapat keputusan. Keputusan Ujian Hiv / Aids ini adalah 99% tepat dan di iktiraf oleh WHO | World Health Organization . Caj Ujian HIV adalah RM300, tetapi kini ada promosi untuk pemeriksaan HIV, maka kami mengenakan caj Ujian HIV pada kadar RM170 sahaja.

  2. Untuk orang yang mempunyai kekasih, tunang , orang istimewa , dan terutama yang nak mendirikan rumah tangga. Wajib anda buat Ujian HIV / AIDS . Jangan sia-siakan masa depan anda, terutama masa depan anak anda yang tidak bersalah . Jalani Ujian Hiv / Aids segera . Jika ada yang HIV positif maka saya akan bantu untuk membuat rawatan penyembuhan . Jika tidak ada masalah, maka Alhamdulillah. Setiap masalah ada jalan keluar dan setiap penyakit pasti ada penawarnya

"Tidaklah ALLAH menurunkan sesuatu penyakit, melainkan DIA menurunkan ubat baginya” - Ibnu Maajah.

 
 Sila tinggalkan sebarang soalan anda di Shoutbox ini:
 
 
Kami ada formula untuk sembuhkan pesakit HIV/AIDS
Hotline: 019-2994577

Kami adalah pakar dalam rawatan alternatif HIV. Bagi mereka yang berminat untuk mendapat rawatan ini proses penyembuhan adalah diantara 6 bulan hingga 24 bulan.
 
Rawatan ini akan dijalankan oleh Doctor Phd M.D ( Alternatif Medicine Doctor ) from O.I.U.C.M
Open International University of Complimentary Medicine
Recognized and Approved by UNESCO, WHO and The United Nations 
 


Check jangkitan HIV & terus dapat keputusan dalam 5 minit 


 STD transmission could be reduced by increasing awareness of STD status through early testing.

Why and who should test for HIV?
HIV is a virus that causes AIDS (Acquired Immune Deficiency Syndrome). Anyone can be at risk. Most infected people do not know their HIV status as they look and feel well. Most common routes of infection are:

  • Unprotected sexual contacts with infected person(s).
  • Repeated use of needles in connection with drugs.
  • Use of unsafe blood products or transfusion with infected blood.
  • Transfer of infection from a positive mother to her child.
  • Intravenous drug users.
  • Health care workers who take blood samples.

When should I test?

If you have a reason to suspect a possible infection of yourself or your sexual partner(s), it is wise to take a test or if u drug addict.

What if I am tested positive?

If you are tested positive, please consult your doctor immediately.


  • 5 minutes for actual results.
  • Highly accurate (99.9% vs EIA method). (as obtained from clinical evaluation trials results)
  • Highly sensitive (99.9%)
  • Highly specific (99.9%)
  • User-friendly (no mixing, no equipment, no medical expertise required).
  • Simple procedure (please follow instructions as stated)
  • Easy interpretation of results (within 5 minutes).
  • Immediate point of use.
  • Room temperature storage (no refrigeration required).
  • User-friendly Mobile kit. (can be used anywhere, from remote areas to medical clinic or outdoor blood donation/emergency transfusion)
  • Sterilized auto-retractable lancet for single use.


FASA

KEPERLUAN

TAHAP

DOSEJ

SATU

'Deteksi'
Kelegaan dan Kecemasan

Magnitud
(Tinggi)

4 -7 biji
setiap 15 minit
dalam sehari

DUA

'Kondensasi'
Keseimbangan

Amplitud
(Sederhana)

3 - 5 biji
setiap 1 jam
selama 3 hari

TIGA

'Protektif'
Penyembuhan dan Pertahanan

Resonans
(Rendah)

3 - 5 biji
setiap 3 jam
selama 2 minggu


Teknik Rawatan Secret Solution :
  1. Terapi Mandian Ais
  2. Rawat Sel yang Lemah
  3. Mempertenagakan semula semua sistem sel ( 20 pusat tenaga )
  4. Rawatan menggunakan Herba terpilih ( meningkatkan Imunisasi )
  5. Rawatan dari Master Reiki
  6. Membunuh & menyahkan Virus dari tubuh badan pesakit
  7. Body and blood Ozonizer Treatment
Kami ada formula untuk sembuhkan pesakit HIV/AIDS
Hotline: 019-2994577


Apakah HIV ?
"Virus Immunodefiency Manusia" (HIV). Jenis virus yang melemahkan kemampuan sistem kekebalan tubuh untuk melawan penyakit. HIV menyebabkan AIDS. 

Bagaimana Anda Boleh Mengidap HIV ?
Hubungan seks tanpa perlindungan dengan orang dijangkiti HIV
Berkongsi sarum suntikan tercemar (penagihan dadah / ubat) 
Pemindahan darah, jika tidak diperiksa dengan teliti
(pastikan darah yang akan diterima, telah diuji dan disahkan bebas HIV)

Keadaan Yang Tidak Berisiko Dijangkiti HIV
Bekerja / berada di sekitar individu yang dijangkiti HIV
Melakukan kegiatan harian, spt berkongsi makanan
Duduk di kerusi tandas 
Digigit oleh nyamuk 

Apa Perbezaan Antara HIV dan Aids ?
HIV adalah virus penyebab AIDS. Walaupun HIV penyebab AIDS, seseorang boleh dijangkiti HIV selama bertahun-tahun sebelum AIDS berkembang. 

Tahap-Tahap Umum Infeksi HIV Sebelum Mendapat AIDS

Peringkat 1 HIV : Jangkitan
Peringkat terawal selepas anda dijangkiti. HIV boleh menjangkiti sel badan dan berganda, sebelum sistem pertahanan badan mula bertindak. Anda mungkin merasa seperti menghidapi selsema pada peringkat ini.

Peringkat 2 HIV : Respon
Sistem pertahanan badan akan mula bertindak balas terhadap virus HIV. Walaupun anda tidak merasa sebarang perbezaan, sistem badan anda akan menghasilkan antibodi untuk menentang virus HIV. Di tahap ini, HIV Negatif bertukar ke HIV Positif.

Peringkat 3 HIV : Tiada Simptom
Anda akan memasuki tahap di mana tidak ada sebarang tanda-tanda daripada HIV. Ini disebut jangkitan asimtomatik. Anda masih mempunyai HIV dan mungkin berlaku kerosakan yang anda tidak dirasai dalam sistem badan. 

Peringkat 4 HIV : Ada Simptom
Anda akan mengalami gejala-gejala tertentu seperti jangkitan penyakit, termasuk Pneumonia carinii Pneumonia (PCP). 

Peringkat 5 HIV : Aids
Virus HIV akan menyebabkan Aids. Ini boleh dibuktikan melalui diagnosis setelah anda mempunyai pelbagai simptom yang berkaitan Aids. 

Jangkamasa Daripada Jangkitan HIV Kepada Aids ?
Tiada tempoh yang tertentu dan tahap jangkitan akan berbeza antara individu. Berbagai faktor, termasuk genetik boleh mempengaruhi masa antara jangkitan HIV dan perkembangan AIDS.

Waktu Antara Jangkitan HIV kepada Aids

Lebih Singkat
Pesakit yang telah berusia 
Dijagkiti lebih daripada satu jenis HIV 
Kekurangan gizi 
Sering Tertekan

Lebih Lama
Mematuhi nasihat doktor anda
Makan makanan sihat 
Menjaga kesihatan diri


 
Kami ada formula untuk sembuhkan pesakit HIV/AIDS
Hotline: 019-2994577
 
Caj rawatan yang dikenakan adalah RM30,000. Boleh dibayar Lump Sum atau ansuran mengikut kemampuan anda. Jika anda fikir anda kurang berkemampuan sila datang berjumpa kami untuk berbincang dan mendapatkan kelonggaran bayaran. 
Kami sedia membantu anda, insyaAllah semua orang mampu.
 
Sila hubungi untuk maklumat lanjut : 019-299-4577
 
Sila SMS jika talian tidak dapat dihubungi 


 






KISAH BENAR: LUAHAN ISTERIKU YANG TERCINTA 

 
Apa yang saya rasa bila mengetahui penyakit sebenar suami saya?
Setelah lama melihat dan menemani suami sakit dan masuk hospital iaitu lebih kurang 21 hari dan melalui berbagai rawatan di situ, hati saya memanglah susah dan tertanya-tanya. Apakah penyakit sebenarnya sedangkan sebelum ini beliau adalah seorang yang dikategorikan sihat dan setahu saya tidak pernah masuk hospital walaupun beliau ada penyakit kencing manis.
Saya berasa sungguh sedih bila mendengar beliau menjerit kesakitan semasa menunggu beliau untuk prosedur bone marrow bagi menentukan apakah penyakit sebenarnya. Juga kecewa apabila selepas semua itudoctor mengatakan sampel tidak cukup dan fail tersebut dikatakan ‘hilang’ sedangkan beliau terpaksa menahan kesakitan semasa proses tersebut dan beberapa bulan selepasnya. Masih teringat banyak tompokan darah suami saya di lantai sedangkan prosedur bone marrow yang kami tengok di youtubetidak begitu.
Bermula dengan suspect demam denggi dan pelbagai penyakit kronik lain sehingga ada yang mengatakan beliau boleh hidup beberapa tahun sahaja lagi dan kemudian beliau dirujuk pula ke hospital lain .
Sebelum mengetahui penyakit tersebut saya dah bersedia dan redha dengan apa saja yang berlaku tapi saya risau bagaimana beliau menerima keadaan tersebut. Sebagai manusia biasa semestinya perasaan saya bercampur baur dan keliru.
Setelah lama tertanya2 akhirnya kami telah mengetahui apakah sebenar penyakitnya. Tapi sesungguhnya saya rasa terkejut dan terkedu bila mengetahui penyakitnya. Permulaannya saya tidak percaya dengan result yang diberikan. Betul ke doctor ni??? Kami mesti test semula. Tak confirm lagi. Ntah2 result pesakit lain. Takkanlah. Selepas menjalani ujian sekali lagi, saya terpaksa terima walaupun hati saya berkata tidak.
Tak pernah terfikir bahawa beliau akan diuji dengan penyakit ini. Maklumlah saya dah hidup bersama dengannya lebih 20 tahun dan setakat pengetahuan saya tiada yang menyebabkan dia berisiko mendapat penyakit tersebut. Sayalah pula yang paling berisiko mendapat penyakit yang sama memandangkan tempoh yang lama saya hidup dengannya. Saya juga dinasihatkan oleh doctor untuk mengambil ujian darah dan Alhamdulillah setakat ini saya negative.
Nak menyalahkansesiapa punsudah tak berguna. Perkara telah terjadi dan hakikat tak boleh diubah. Tekanan suami lagilah teruk sebab perlu berhadapan dengan virus tersebut. Nak menyalahkan suami, beliau sendiripun tertanya-tanya dan tercari-cari apakah punca virus tersebut boleh berada dalam badannya.
Berbagai-bagai perkara menjelma di fikiran. Maklumlah sedikitpun tak terlintas tentang penyakit ini dan saya tidak pernah mengambil tahu tentangnya secara serius. Saya juga amat risau andainya anak2 juga berhadapan dengan masalah yang sama. Itulah soalan pertama yang saya tanya pada doctor, tentang kemungkinan anak2 mendapat virus ini.
Tertanya2, bagaimana kami akan meneruskan kehidupan dengan penyakit yang mendapat pandangan buruk dari masyarakat. Bagi mereka virus ini berpunca dari perlakuan yang buruk. Meskipun belum tentu punca yang sebenarnya. Bagaimana mahu berdepan dengan keluarga dan masyarakat. Tentu sahaja seluruh keluarga kami akan disisih oleh masyarakat.
Di mana kami boleh mendapatkan nasihat dan pandangan? Bolehkah kami percaya kepada doctor dan kaunselor? Adakah ubat untuk penyakit ini? Berkesankah? Bagaimanakah keadaan kesihatan suami nanti? Adakah saya mampu untuk berhadapan dengan segalanya? Bagaimana dengan karier suami?
Kepada Allah saya serahkan segalanya. Pada permulaan, agak sukar untuk suami menerima penyakit tersebut. Makin dicari maklumat makin resah dan keliru jadinya. Berkurung dalam bilik, resah gelisah, sensitif dan menangis sendirian.
Bagaimanalah boleh saya tolong. Saya cuba memberi kata semangat, tapi apa sangatlah yang boleh saya tolong. Semuanya terletak dibahunya. Berat mata memandang, berat lagi bahu memikul. Sukar untuk beliau menerima dan membina kekuatan hati, Risau dan susah hati saya melihatnya.
Setelah bersedia, kami mengambil keputusan bahawa anak-anak patut diberitahu. Biar mereka mengetahui perkara sebenarnya dari asyik berteka teki apakah sebenarnya penyakit abah mereka. Syukur , anak-anak dapat menerimanya dengan tenang dan tabah.
Tuhan Maha Kaya, Saya bersyukur dan lega kerana setelah melepasi waktu tertentu beliau akhirnya dapat menerima penyakit itu dengan positif dan berusaha untuk meneruskan hidup seperti biasa di samping meneruskan rawatan di hospital.
Kami terpaksa ke hospital di daerah lain kerana bimbang untuk menerima rawatan di daerah kami kerana takut ada yang mengetahui. Biarlah terpaksa mengeluarkan lebih belanja daripada terpaksa berdepan dengan stigma masyarakat setempat.
Saya amat berterima kasih kepada doktor yang memberi bimbingan dan bersabar dengan segala pertanyaan kami serta melayan kami dengan baik sekali. Semoga Allah membalas jasa baik saudara-saudara.
Harapan saya agar suami tabah menghadapi ujian ini. Kami sentiasa ada bersama memberi sokongan. Menjalani hidup seperti biasa dan berbahagia. Kepada masyarakat janganlah berperasangka buruk kepada HIV positif. Sama-samalah kita bantu mereka meneruskan kehidupan.

Hotline: 019 -299 4577