Rawatan Alternatif No: 1 di Malaysia

Penawar

Home | Forum | Rawatan Mandian Ais | Rawatan Hiv / Aids | Rawatan Kanser | Rawatan Demam Denggi | Alkaline Water | Soalan | Tanda ditubuh | Kisah Benar | Penawar | Tangkap Jin | Siapa aku ? | Sel / Aura / Masa NW | Tips Kesihatan | Tips diet | Mandul | Air | Birthday | Beli Produk | Contact us

Apakah sebenarnya penyakit? Definasinya begitu meluas dan sukar untuk disamakan dari satu individu ke individu yang lain kerana sakit yang sedikit sahaja akan dirasakan begitu menyakitkan bagi satu individu dan ada juga sakit yang begitu menyakitkan tidak dirasai langsung oleh individu itu!

Sememangnya benar....Penyakit adalah suatu persepsi, illusi yang bagaikan mimpi! Ia hanya akan menjadi lebih teruk lagi bagi mereka yang mempercayai penyakit itu sebagai sesuatu yang benar-benar berlaku! Tersangat payah untuk dijelaskan maknanya tetapi memadailah iaitu kita jangan terlalu mengikut kata hati (akan penyakit itu) penyakit yang sedang dideritai!

Colour Vibration Therapy (CVT) yang diasaskan oleh Professor Dr Norhisham Wahab percaya bahawa penyakit itu boleh diubah bentuknya serta tenaganya kembali kepada yang asalnya. Penyakit terjadi  akibat ketidakseimbangan berlaku pada sel-sel pada organ-organ yang tertentu (bertekanan rendah) yang telah pun mengakibatkan kerenggangan berlaku terhadap sel-sel tersebut!

Rendaman Hidrotherapi ais (Hydrotherapy Ice) adalah cara yang paling mujarab apabila dilakukan di bawah kawalan Pengamal CVT yang bertauliah beserta dengan pengambilan Formula-Formula NWs (Natural Waves Sukros) kepada organ-organ yang bertekanan rendah yang sakit tadi.

Rahsia Hidrotherapi ais adalah bertekanan tinggi yang mampu meleraikan segala radiasi-radiasi tercemar (nuclear  fision), radikal-radikal bebas, aura yang bocor dari tubuh, meneutralkan segala keracunan, melancarkan perjalanan darah serta oksigen pada darah, membetulkan sistem hingga ke tulang agar tulang mendapat keseimbangan (sejuk).

Formula NWs Sukros bertindak sebagai penghantar tenaga keseimbangan kepada tempat-tempat yang dikenal pasti memerlukan tenaga agar sel-sel yang pasif akan aktif semula dan keseimbangan akan berlaku.

Rahsia penyerahan pada yang Maha Pencipta adalah  harus. Ini termasuklah Sabar, Ikhlas dan Redha dengan segala penderitaan yang sedang dideritai

Hydrotherapy Ice (rendaman berais) yang memegang rahsia air, garam, ais serta pati bunga Aroma Seri Wajah adalah kaedah terbaik untuk mengembalikan tenaga yang telah pun pasif pada sel-sel yang merenggang dan yang bertekanan rendah. Dengan pengambilan formula-formula tertentu juga (sukros) yang dirakamkan dengan gelombang frekuensi rendah dari bunga-bunga, maka keseimbangan pada tempat itu dapat dijalankan bersama dengan lebih cepat dan harmoni.

Organ-organ manusia ini mempunyai warna-warna aura ataupun cahaya yang tersendiri dan mempunyai juga getaran ataupun vibration umpama di jantung yang beraura HIJAU dan bergetar pada tahap 507 nm. Jika seseorang itu ada kaitan sakit di bahagian jantung, setelah diuji dengan cara Applied Kinesiology, memang di jantung yang bermasalah, maka pemberian NW11 iaitu formula yang bersesuaian untuk keseimbangan jantung, maka tenaga yang di beamkan ke dalam kandungan sukros itu akan dihantar ke bahagian jantung si pesakit tadi dengan aura HIJAU dan getaran 507 nm dan dengan serta merta jantung akan mendapat tenaga. Penggunaan formula sukros dari tahap dosage serta masa pengambilan harus diikuti dengan penuh disiplin agar berlaku Homeostasis (keseimbangan).

Sebenarnya, apabila seseorang itu sembuh dari pelbagai permasalahan penyakit, bukanlah kerana formula sukros ini. Ia adalah lebih banyak berfaktakan kepada tubuh badan seseorang itu yang merawat dirinya sendiri. Sel-sel yang ditugaskan bagi sesuatu organ itu hanya bersifat pasif kerana berlaku ketidakseimbangan (sel merenggang dan bertekanan rendah), maka hidrotherapi ais dan formula sukros ini adalah pencetus ataupun pemangkin kepada sel-sel itu kerana apabila aura (cahaya) serta getaran tenaga dihantarkan ke sel-sel yang tertentu, mereka dipertenagakan dan cetusan inilah yang sebenarnya mencernakan pekerjaan semula bagi sel-sel tadi bekerja semula seperti mana ditakdirkan oleh Pencipta. Dari satu sel ke sel-sel yang lainnya, kesemuanya akan terjejas dan akan mendapat tenaga keseimbangan dan akan mula bekerja secara harmoni sebagai satu kumpulan. Tidakkah kita "ternampak" akan Kebesaran Pencipta di situ?

AROMATERAPI VIBRATION MELALUI HIDROTERAPI AIS

 

Terapi semula jadi yang begitu mengkagumkan ini adalah yang paling selamat, ringkas dan efektif.

 

Terapi ini berkesan untuk :-

 

      Membunuh kulat, bakteria, virus yang tidak dikehendaki didalam darah dengan cara tekanan daripada air.

 

      Memberi kekuatan imun sebagai langkah pencegahan dan pertahanan daripada kuman-kuman penyakit berjangkit seperti HIV.

 

      Menyingkirkan kuman daripada luka yang terdedah.

 

      Memecahkan darah beku.

 

      Menegangkan semula system cakra dan urat yang teranjak.

 

      Berkesan dalam terapi penyakit kardiovaskular dan serebrovaskular serta arteriosclerosis (berkenaan jantung) dengan cara menyebarkan peredaran darah serta merta.

 

      Meringankan kesakitan angina dan memperbaiki fungsi serta peredaran darah ke otak.

 

      Boleh mengecilkan dan menghapuskan ketumbuhan barah, lymphoma (limpa) dan leukemia tanpa pembedahan, radiasi dan chemotherapy.

 

      Meredakan kebengkakan.

 

      Begitu ketara pencegahan pada penyakit dalaman.

 

      Sangat berkesan terhadap semua jenis penyakit rheumatoid dan arthritis.

 

      Melembutkan semula pengerasan tisu yang luar biasa.

 

      Penyakit berkenaan saraf amat sesuai dengan terapi ini

 

      Kehilangan fungsi saraf seperti penyakit Alzheimer’s dan Parkinson dapat diredakan dengan begitu cepat.

 

Risiko paling minima dan kelebihan-kelebihannya:-

 

      Tidak menyakitkan.

 

      Tiada kesan sampingan yang memudaratkan.

 

      Sangat menjimatkan masa.

 

      Ekonomi

 

      Hampir tiada langsung kesan negative yang ditinggalkan melalui terapi ini.

 

      Tanda-tanda kekuningan, kebiruan dan kehitaman dapat dimerahkan semula sebagai tanda permulaan kehadiran oksigen didalam darah.

 

      Rawatan ini akan memberikan kesan kelegaan dalam masa pendek dan kestabilan yang berterusan dalam jangka masa panjang.

 

      Terapi ais ini dapat menukarkan pelbagai bahan keracunan didalam tubuh untuk digunakan semula sebagai penawar.

 

      Tisu-tisu sihat tidak akan mengeluarkan sel-sel tumor apabila terapi ini dijalankan. Kebanyakan bakteria tidak lagi berupaya untuk meneruskan pembiakan yang diluar kawalannya didalam persekitaran tubuh yang seimbang suhunya.

 

      Terapi ais dapat merendahkan tekanan dibahagian usus kecil dan perut dan ini akan dapat merangsang penghasilan enzim dan kadar metabolisma.

 

      Sel-sel tubuh seperti diberi amaran dan menjadi begitu bersedia untuk mengusir dan mengenal pasti “pathogen” benda asing yang tidak sempat menjejaskan sel-sel sihat sebagai perumah kepada virus.

 

      Oksigen dan Nitrogen bersatu didalam terapi ais dapat diserap oleh kulit dengan 40 kali lebih cekap, berkesan serta menyeluruh.

 

      Pada peringkat pertama terapi ais ini akan meningkatkan interferon gamma sehingga 1000 peratus dan ini akan dapat memusnahkan mana-mana sel yang abnormal sebelum menrangsang penghasilan sel-sel baru.

 

      Sebagai pewangi dan pencetus semangat daripada tumbuhan yang berbeza, alternative baru supaya hidup lebih bertenaga.

 

      Aroma daripada minyak ini memasuki tubuh melalui system pernafasan dan aliran darah serta merangsang system pertahanan daripada serangan kuman yang mengganggu paru-paru.

 

      Kesannya, kita dilindungi daripada serangan penyakit moden seperti pencemaran radiasi.

 

      Suatu proses yang memberi tenaga kepada sel-sel manusia untuk pertumbuhan.

 

      Membersihkan darah dan menanbah ion-ion sodium dan calcium yang menjadikan darah lebih berakali.

 

      Mengawal dan memperbaiki denyut nadi pada saraf yang tidak bertindak balas agar mempunyai gerak balas yang konsisten dan tepat melalui system jantung.

 

      Meningkatkan kadar metabolisma dan menambahkan aktiviti sel dan menguatkan system immunity.

 

      Membentukan suasana yang tenang, tenteram dan selesa agar tidak ditembusi oleh gelombang-gelombang yang memudaratkan nilai kehidupan, perawat otak dengan oksigen yang menyegarkan atau memberi tenaga getaran di dalam otak.

 

      Sekiranya tenaga ini sentiasa meningkat, kuasa elektromagnetik akan terkumpul didalam otak secara maksima sehingga wujud amplitude.

 

      Sel-sel akan terbina semula, pertahanan badan semakin kebal kepada serangan virus.

 

      Mengimbangi tekanan dalaman dan luaran.

 

      Mengimbangi suhu dalaman dan luaran.